Elintarviketeollisuus ja ravintolakeittiöt

Elintarviketilojen pesu: ravintolakeittiöt, suurkeittiöt ja elintarviketeollisuus

On luonnollisesti tärkeää huolehtia puhtaudesta tiloissa, joissa käsitellään tai tuotetaan elintarvikkeita. Palvelemme ravintola- ja elintarviketuotantoalalla toimivia asiakkaitamme ammattitaidolla, luotettavasti ja tarkasti.

Perusteellinen siivous seisokin tai kesälomien aikaan

Pääasiallisia asiakkaitamme ovat ravintolakeittiöt, suurtalouskeittiöt, keskuskeittiöt ja elintarviketeollisuus. Palvelut ovat saatavilla joko kertaluontoisesti tai sopimuksella säännöllisesti.

Useimmiten tehokas siivous ajoitetaan kohteesta riippuen esimerkiksi tehtaan tuotantoseisokin tai koulujen kesälomien yhteyteen. Suorittamamme siivouksen jälkeen henkilökuntanne pääsee aloittamaan työt mukavasti ja turvallisin mielin.

Perussiivous, tehokas rasvanpoisto ja tarvittaessa keittiön desinfiointi

Siivouksen laajuuden hoidamme tilauksenne mukaan. Palvelupakettiin esimerkiksi ravintolakeittiössä voi kuulua kaakeleiden pesu, rosteripintojen puhdistus, tiskikoneen pesu, tiskauslinjaston puhdistus, rasvanpoisto ja liesituulettimen puhdistus/huuvan pesu. Elintarviketeollisuuden tuotantotiloissa siivoamme esimerkiksi kuljetinlinjastot, koneet, lattiat ja lattiakaivot. Tarvittaessa teemme tietenkin myös ammattitaitoiset desinfiontikäsittelyt.

Halutessanne poistamme myös yläpölyt ja pesemme ikkunat – lue lisää!

Kysy lisää tarkasta ja luotettavasta puhdistuspalvelustamme!

Kysy lisää