Korkeiden ikkunoiden pesu Helsinki, Vantaa, Espoo

Ikkunanpesu: kaikki ikkunat, näyteikkunat, parvekelasit ja lasikatot

Olemme erikoistuneet korkeiden ja hankalasti sijoiteltujen ikkunoiden pesuun ulko- ja sisäpuolelta, mutta pesemme toki kaikki muutkin ikkunat, myös yksityisasiakkailta. Pesemme myös näyteikkunat ja poistamme mainosteippaukset. Kysy, toimiiko pesurinkimme jo alueellasi, jolloin voit saada säännöllisen ikkunanpesun yrityksellesi kohtuuhintaan!

Reach and Wash -menetelmä: korkeiden ikkunoiden pesu jatkovarsilla

Käyttämällämme Reach and Wash -menetelmällä pystymme pesemään ikkunat ulkopuolelta noin 6. kerrokseen saakka. Näin pääsemme kustannustehokkaaseen lopputulokseen ilman nostinvuokria.

Käytämme laadukkaita pesuharjaksia ja puhdistettua vettä, joka poistaa likaa tehokkaasti ikkunoista ja ikkunanpuitteista. Menetelmässä ei tarvita pesuaineita, joten siitä ei aiheudu ympäristöhaittoja. Mahdumme ahtaisiinkin tiloihin ja pihoihin sotkematta istutuksia ja sulkematta kulkuväyliä.

Korkeiden ikkunoiden pesu nostimilla ja köysityönä

Jos varsipesu ei ulotu kohteeseen, käytämme mm. nostolava-autoja ja henkilönostimia. Ikkunoiden pesun lisäksi nostimilla hoituvat erilaiset asennus-, huolto- ja puhdistustyöt – katso muut yläilmojen palvelumme Kattotyöt ja lumityöt -sivulta!

Meillä on koulutettua henkilöstöä köysilaskeutumista, kiipeilyä ja putoamissuojattua työskentelyä varten. Näin pääsemme pesemään ikkunat myös paikoista, joihin nostimilla ei yllä.

Päätä ei huimaa kun pesemme ikkunat – kysy lisää ikkunanpesupalveluistamme!

Kysy lisää