Julkisivut

Kiinteistöjen julkisivut ja valomainokset

Puhdas julkisivu on tärkeä osa yrityksen imagoa. Puhtaasta julkisivusta välittyy asiakkaille ja vierailijoille laadukas ja luotettava kuva. Pidämme yrityksesi julkisivun kunnossa pitkällä ammattitaidolla ja kokemuksella. Puhdistamme niin julkisivut kuin valomainokset korkeistakin rakennuksista tarvittaessa nostolavojen avulla tai kiipeilytyönä.

Julkisivun pesu nostaa kiinteistön arvoa

Julkisivun pesu nostaa kiinteistön arvoa. Se tuo myös säästöjä pitkällä aikavälillä, kun lika, sammal, jäkälä tms. ei ehdi pinttyä seinäpintaan. Julkisivun pesu olisi hyvä tehdä noin 5-10 vuoden välein.

Teemme työt pintoja vahingoittamatta tehokkain työvälinein. Pesu kestää muutamasta päivästä muutamaan viikkoon, rakennuksen koosta riippuen. Työn ajankohdan sovimme asiakkaan kanssa niin, että se häiritsee mahdollisimman vähän ympäröivää liikennettä tai talossa asumista ja asiointia.

Puhdistamme kaikki pinnat turvallisesti ja tehokkaasti

Pystymme puhdistamaan pinnat pesuaineita käyttämättä korkeapainepesulla. Valitsemme paineen seinäpinnan mukaan, jotta pinnoite ei vahingoitu. Tarvittaessa valitsemme pinttymiin turvalliset puhdistusaineet lian laadusta riippuen. Valomainokset saamme säihkyviksi ja näyttäviksi tehokkailla välineillä pyyhkien.

Julkisivun puhdistamisen yhteydessä on kätevää ja kustannustehokasta pestä samalla rakennuksen ikkunat. Lue lisää ikkunanpesupalveluistamme myös korkeissa paikoissa.

Kutsu meidät kiillottamaan julkisivusi!

Kysy lisää