PALVELUT YKSITYISILLE

Innovaatiot ja vankka kokemus tuovat mukanaan edulliset ja ekologiset puhdistusratkaisut kotitalouksien käyttöön. Käyttämämme menetelmät mahdollistavat ongelmallisten, korkealle tai hankalasti sijoiteltujen pintojen puhdistamisen vaivattomasti ja edullisesti. Asiakkaanamme säästät kustannuksissa sekä autat pienentämään ympäristömme kuormitusta!

Palvelutarjontamme YKSITYISILLE

KATTOJEN JA RÄNNIEN HUOLTO

Suositusten mukaan katto pitäisi puhdistaa säännöllisesti jotta katon käyttöikä pitenee.

Teemme kattojen puhdistustyöt ammattitaidolla ja katteisiin sopivilla välineillä. Huollon yhteydessä kannattaa tehdä myös katon suojaaminen kattoon sopivalla suoja-aineella.

Teemme sovitusti:

  1. Sammaleenpoistot
  2. kattojen pesut ja suojaukset
  3. Rännien ja syöksytorvien puhdistukset

Voit kysyä lisää rännien tyhjentämisestä, kattojen pesuista sekä –suojaamisesta oman alueesi aluepäälliköltä.

Teemme kohteisiin ilmaisen kuntotarkastuksen ja annamme huoltotoimenpiteistä kilpailukykyisen tarjouksen.

Tiilikate

Tiilikaton huokoinen pinta kerää sammalta enemmän kuin muut kattomateriaalit, ja tästä syystä katto kannattaa tarkistaa ja huoltaa säännöllisin väliajoin. Useimpien suositusten mukaan tiilikatto pitäisi puhdistaa perusteellisesti ja käsitellä suoja-aineella 5–10 vuoden välein. Kun Suomessa yleinen betonitiilikate tulee noin 30 vuoden ikään, on aika harkita pinnoitusta maalaamalla. Savitiilikatto ei haalistu betonin tapaan, eikä niitä yleensä maalata. Suoja-ainekäsittelyllä saadaan parhaat lopputulokset.

Teräskate

Teräskate kerää pinttynyttä likaa ja irtoroskaa. Jos teräskatetta ei huolleta tasaisin väliajoin alkaa kate kulua ja aiheuttaa ruostevaurioita. Pinnoitteen kunto tulisi siis tarkistaa vuosittain ja tehdä siihen vaadittavat toimenpiteet. Pesu ja puhtaanapito ovat peltikaton huoltamisen tärkein osa-alue. Mitä vähemmän pinnoitteen päällä on roskaa ja levää, sitä hitaammin se kuluu. Huollettu ja maalattu pinnoite kerää vähemmän roskaa ja näin ollen säilyttää kestävyytensä.

Bitumikattolaattakate

Bitumikattolaattakate on helppohoitoinen ja kestävä. Sitä ei tarvitse maalata tai muutenkaan pinnoittaa, vaan riittävä huoltotoimenpide on yleensä säännöllinen tarkastus ja puhdistus.

Rännien puhdistus

Rännit ja tarvittaessa syöksytorvet kannattaa huoltaa ja puhdistaa joka syksy, sillä tukkeutuneet vesikourut sekä syöksytorvet voivat aiheuttaa jäätymis- ja kosteusvahinkoja. Vesikourut puhdistetaan aina käsityönä ja lika poistetaan suoraan jätesäkkeihin. Vaativimmissa paikoissa rännit ja vesikourut huuhdotaan puhtaaksi vedellä. Puhdistuksen myötä tarkistetaan myös sadejärjestelmän kunto ja tarkistetaan ettei tukkeutumia ole. Rännit ja tarvittaessa syöksytorvet kannattaa huoltaa ja puhdistaa joka syksy.

Vastamme mielellämme lisätiedusteluihin. Yhteyttä voi ottaa soittamalla 045-3046024 tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen. Toimimalla nopeasti mahdollistat puhdistusten tuottamisen haluamaasi ajankohtaan!

Ota yhteyttä