Yläpölyjen poisto Helsinki, Vantaa, Espoo - koko Etelä-Suomi

Pölynpoisto ja yläpölyn poisto: sisäkatot, sisäseinät, ilmastointiputket jne.

Sisäilmaoireilun lisääntyessä – esimerkiksi koulujen sisäilmasaneerauksien yhteydessä – on tärkeää huolehtia, ettei pinnoille jää pölyä, roskia tai muita jäämiä remontin jälkeen. Puhdistamme pölyt kattoa myöten niin kouluissa, muissa julkisissa tiloissa kuin teollisuustiloissa. Paljon pölyä syntyy myös ostoskeskuksiin ja erityisesti vaateliikkeisiin.

Hyvä sisäilma ja terveellinen työympäristö yläpölyn poistolla

Tilojen siivouksessa on hyvä kiinnittää normaalin pölyn lisäksi huomioita myös ns. yläpölyyn, jota kerääntyy ylös sisäseiniin, sisäkattoihin, valaisimien ja ilmastointiputkien päälle sekä muihin ylhäällä sijaitseviin rakenteisiin.

Yläpölyt puhdistamalla vältytään sisäilmaan irtoavan pölyn ja hiukkasten aiheuttamilta hengitystieongelmilta ja muilta oireilta. Teollisuustiloissa yläpölyn poistolla ennaltaehkäistään pölyn aiheuttamat palohälytykset ja turhat tuotantokatkokset. Pölyn ja yläpölyn poisto on myös turvallisuustekijä, jolla estetään mahdolliset pölypalot.

Kaikki tilat turvallisin välinein – myös ahtaat ja hankalat paikat

Puhdistamme pölyt ja yläpölyt tehokkaasti kaikista kiinteistöistä. Käytämme pitkävartisia imureita, joissa on HEPA-suodatin. Erityistä tarkuutta vaativissa kohteissa viimeistelemme työn mikrokuituliinoin.

Ulotumme välineillämme jopa 12 metriin asti, joten esimerkiksi normaalin liikuntahallin parkettilattialle ei tarvitse tuoda raskaita nostimia. Korkemmalla tapahtuvaan työhön käytämme turvallisia nostimia ja tarvittaessa teemme työn kiipeilytekniikoilla. Valitsemme työtavat tilan mukaan niin, että emme aiheuta haittaa tai vahinkoa tiloille tai lattioille.

Halutessanne siivoamme myös lattiat ja pesemme ikkunat myös korkealta.

Kysy tarjous pölyjen siivouksesta ja yläpölyn poistosta!

Kysy lisää