Tekstiilipinnat, kalusteet ja kokolattiamatot

Hotellin kokolattiamatto puhtaaksi? Edessä sohvan tai nojatuolin pesu?

Ovatko ravintolakalusteet tai hotellin kokolattiamatto perusteellisen puhdistuksen tarpeessa? Läikkyikö kotona punaviini tai mustikkakeitto? Jätä tahranpoisto ja perusteellinen pesu meidän huoleksemme!

Palvelemme niin koteja, hotelleja, ravintoloita kuin julkisia toimijoita

Palveluihimme kuuluvat tekstiilipesut sohvan ja muiden kalusteiden höyrypesusta kokolattiamaton tehokkaaseen painehuuhtelupuhdistukseen. Aika ajoin tarpeen on myös kokoustilojen kalusteiden pesu ja raikastus.

Asiakkaitamme ovat niin yksityiset kodit kuin yritykset ja julkiset toimijat, esimerkiksi hotellit ja ravintolat. Myös kouluissa ja toimistoissa kalusteet on hyvä puhdistaa, jos tilaan on tehty sisäilmasaneeraus.

Tahranpoisto, höyrypesu ja mattojen paikallaan pesu

Käytämme menetelminä höyrypesua, jolla puhdistamme tekstiilipintaiset huonekalut, kuten sohvat ja tekstiilipäällysteiset tuolit. Kalusteiden syväpuhdistus onnistuu painehuuhtelukoneella, jota käytämme myös kokolattiamattojen tehokkaaseen pesuun.

Menetelmissä ei tarvitse käyttää pesuaineita, jolloin työ on ekologista ja lopputulos allergiaystävällinen ilman turhia hajusteita. Tarvittaessa käytämme tahrojen poistoon kuhunkin tahralajiin tehoavaa esikäsittelyainetta.

Ravintoloille tarjoamme myös esimerkiksi keittiöiden peruspuhdistusta – lue lisää!

Soita meille puhdistustarpeistanne, niin kerromme mihin pesurimme purevat!

Kysy lisää